KUVA: Kalle Ylä-Jarkko

LIIKUNTALAJI, JOSSA PYRITÄÄN LIIKKUMAAN MAHDOLLISIMMAN SULAVASTI, NOPEASTI JA TEHOKKAASTI

Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, kiviä, patsaita ja lyhtypylväitä.

Parkouriin kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Parkourille on ominaista yhteisöllisyys, ja sitä harrastetaan usein ryhmissä. Varusteeksi riittää usein kengät, joissa on riittävä pito.

- 2010-2009 syntyneet: sunnuntaisin klo 13.00-14.00

- (2009)2008-2007 syntyneet: sunnuntaisin klo 12.00-13.00

- (2007)2006 syntyneet ja sitä vanhemmat: sunnuntaisin klo 14.00-15.00

Ohjaajat: Sami Pesonen ja Dzjahar Abuhanov.

Kurssi alkaa su 13.1.2019

Ryhmät ovat olleet syksyllä täynnä. Mikäli paikkoja vapautuu kevään kurssille, niin uusia otetaan mukaan jonosta.

Ilmoittautuminen jonoon sähköpostilla hmlvoimisteluseura@gmail.com, seuraavat tiedot:

- lapsen nimi
- syntymäaika
- huoltajan sähköposti ja puhelinnumero